2021-06-11 09:16:55• hírek • Bede Emőke

Újabb nyereményjátékot indítunk a Harag György Társulat jóvoltából

Júniusban a Harag György Társulat meghívására két táncszínházi előadás vendégszerepel Szatmárnémetiben, az Északi Színházban, a Szatmár.ro olvasóinak pedig lehetőségük nyílt arra, hogy két, egyenként két főre szóló belépőt nyerjenek ezen alkalmakra. Az első nyertesek már részt is vehettek a Háromszék Táncegyüttes előadásán, a szerencsekerék azonban pörög tovább.

A Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös nyereményjátékának második felvonásában a Nagyvárad Táncegyüttes János vitéz című előadására lehet két darab két főre szóló belépőt nyerni. Mindazoknak, akik játszani szeretnének, nincs más dolguk, mint az ide kattintva elérhető Facebook-bejegyzést nyilvánosan megosztani az oldalukon, majd az eredeti poszt alatt kommentben megjelölni azt a személyt, akivel szívesen elmennének a június 13-én, csütörtökön 18 órakor kezdődő előadásra. A nevezéseket június 12., azaz szombat este 20 óráig várjuk, a két szerencsés nyertest pedig Facebookon értesítjük.


Ki ne ismerné kicsitől nagyig Petőfi Sándor János vitéz című, az igaz szerelem megpróbáltatásairól szóló hihetetlen erejű történetét? Minden korban és kornak aktuális mese (vagy felnőttmese) ez, örökérvényű mondanivalóval. Táncszínházi előadásunk egy mesebeli miliőbe kalauzolja nézőit, amelyben főhősünk, az embert próbáló akadályok ellenére is, kitart az igaz szerelembe vetett hite mellett. Erre az útra hívjuk nézőinket: drukkoljunk együtt Kukorica Jancsinak, hogy egy szebb világban, valahol az Óperenciás tengeren túl, ráleljen párjára, Iluskára – írja az előadás kedvcsinálója.


Játékra fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: